Natassia Polenghi Rode har specialiseret sig i nutidige & brugerdefinerede portrætter af nyfødte, børn og familier.

Little North Stars tager billeder af gravide, nyfødte, børn og familier, til den mere kvalitets bevidste kunde, der ønsker billeder i en faglig høj kvalitet og specialfremstillede set ups. Her kæles der for det personlige udtryk og der er stor fokus på den enkelte og deres ønsker.Natassia Polenghi Rode

Mød fotografen

Natassia Polenghi Rode er uddannet mode og reklame fotograf i 2009.

Hun har læst Psykologi på Københavns Universitetet og Journalistik på R.U.C. Og har i den tid hun søgte læreplads som fotograf udannet sig og arbejdet med mange forskellige brancher. Dog har arbejdet med mennesker altid været i højsæde. Natassia har både arbejdet som lærer, pædagogmedhjælper og dagplejemor. At stå foran kameraet er heller ikke ukendt, da hun har arbejdet som model fra 1989 til 1999. Natassia søgte læreplads fra hun var 16 år og havde besluttet at uddannet fotograf var målet.

I 1999 startede hun egen virksomhed Tass Corp. som freelance fotograf.  Men konstaterede at der manglede nogle faglige redskaber som autodidakt.

I 2001 fik hun den længe ønskede læreplads, men endte i en invaliderende trafikulykke 2 dage før hun skulle starte.

I 2003 havde hun kæmpet sig ud af kørestolen og tilbage bag kameraet igen. Fået læreplads og startede på uddannelsen som fotograf på de Danske Medie skoler. Da hun blev færdig uddannet i 2009 udstillede hun 50 billeder, og var i Go’ aften Danmark dagen efter hun tog sin svendeprøve.

Siden har karrieren som fotograf taget fart. Natassia er nu ejer af både Tass.dk. som hovedsagligt beskæftiger sig med Portræt, Mode og Kunst fotografi. Og selvfølgelig Little North Stars som hovedsageligt servicerer private kunder. Her skabes kreative og speciel fabrikerede opsætninger til babyer, børn, gravide og familier. Portræt foto til den kræsne kunde produceret af en professionel leverandør.

Hun siger selv om Little North Stars…

Little North Stars handler om kreativ, moderne portrættering og jeg har specialiseret mig i brugerdefinerede portrætter af nyfødte, gravide, børn og familier. Jeg blev fascineret af at fotografere da jeg var 7 år gammel. Og omdrejningspunktet i mine billeder har altid været mennesket og dets virke. Iscenesættelse og modefotografiet har været mit fortrukne arbejdes område. Men efter et job i New York i 2007 skiftede mit virke retning. Allerede dengang havde amerikanske fotografer arbejdet med nyfødt foto på en helt anden måde end man gjorde i Dk. Derefter begyndte jeg at fotografere kreative portrætter af nyfødte, gravide, børn og familier. Billeder hvor speciallavede opsætninger, og det mere personlige billede specielt opsat efter dine ønsker er i fokus. En personliggørelse af portrættet.

Inspireret af en barndoms oplevelse opstod navnet til universet Little North Stars.
Da jeg var lille følte jeg mig meget utryg, specielt når jeg ikke skulle sove hjemme hos min mor og far. Jeg vidste ikke, hvordan jeg kom igennem at være så langt væk hjemmefra. Så min mor fortalte mig, at jeg skulle se op på himlen og følge Nordstjernen. Når jeg så savnede hende kunne jeg se på den og vide, at et eller andet sted gjorde hun det samme. Den “Lille Nord Stjerne”, som jeg kaldte den, gav mig stor trøst.  Og gjorde at jeg aldrig følte mig utryg. Den følger jo en, lige meget hvor i verden man er. Og med den i tankerne, navigerede jeg rundt i verden før jeg valgte at slå mig ned i Danmark.

Det var derfor oplagt som navn til et trygt sted, hvor jeg som fotograf, kan forevige jeres stjerne stunder.

Ser frem til at møde jer i studiet hos Little North Stars  

Hilsen

Natassia Polenghi Rode – Little North Stars